Dog Parkour & Bosagility

NIEUWE WORKSHOP VOOR 2018!!

Agility, maar dan anders...dat is wat de workshop Parkour & Bosagility u belooft! Speciaal voor deze nieuwe workshop wordt het volledige Dogdays trainingsbos omgebouwd tot een avontuurlijk hindernissenparcours.

Met boomstammen, houten balken, palletten, tractorbanden en nog zoveel meer, wordt de ene uitdaging na de andere een waar festijn voor elke hond. De bedoeling van deze workshop is op een fijne manier actief samen te sporten met je hond. Geen tijdsdruk, geen dwang of competitie-stress, enkel positieve communicatie en gezellig samen sporten!

De dag wordt opgesplitst in twee delen: in de voormiddag wordt er samen geoefend op het parcours en na de lunch gaan we een avontuurlijke tocht maken in het omliggende bos, waar er onderweg allerlei natuurlijke obstakels op jullie wachten!

Zonder twijfel wordt dit dé workshop van de hele zomer en een dag die je niet zal willen missen!!

Cursusdata

  •  zondag 15 juli 2018 (volzet)
  • Zaterdag 21 juli 2018 (volzet)
  • Zaterdag 25 augustus 2018 (volzet)
  • EXTRA DATUM :  zondag 7 oktober (volzet)

De workshop wordt ingericht zodra twee deelnemers inschrijven. Er is plaats voor maximaal vier deelnemers en/of honden. Wanneer beide data volzet zijn, wordt een extra dag georganiseerd in september. Hiervoor kan u ook al vooraf-inschrijven indien bovenstaande data niet passen voor u.

Stuur snel een mailtje naar blaf@dogdays.be of post een bericht op onze contactpagina.

Parkour voor honden.jpg