Weekend-workshop hondensup (2 dagen)

Suppen met je hond (oftwel "hondensup") is al een hele rage in de VS, maar nog totaal onbekend in België. Dogdays organiseert dit jaar het allereerste weekend DOG SUP voor de Belgische hondenliefhebbers.
Sup (= Stand Up Paddle) is een watersport waarbij je je, staand op een supboard, voortbeweegt over het water met behulp van een peddel.                      Wij investeerden in speciale extra grote opblaasbare supboards, geschikt om zowel grote als kleine honden mee te kunnen nemen.                                      De workshop is toegankelijk voor iedereen, je hoeft alleen maar te kunnen zwemmen en een beetje evenwichtsgevoel te hebben. Honden vinden deze sport fantastisch: ze kunnen gezellig vooraan mee op de sup en genieten van de omgeving terwijl hun baasje al het werk doet!

Deze workshop gaat door aan het Grevelingenmeer in Nederland, gekend voor zijn mooie natuur en zeer ondiep water, waardoor het veilig is voor elke deelnemer/hond. Er is mogelijkheid tot overnachting op de camping of in huisjes.

De prijs voor deze twee dagen workshop bedraagt 180€, inclusief de huur van de sup, leash en peddel. U moet enkel een harnas of zwemvest voorzien voor uw hond om hem op de sup en uit te water te kunnen tillen.

 De sups liggen al klaar!

Cursusdata

  • Zaterdag 9 juni + zondag 10 juni 2018 - (volzet)

  • Woensdag 13 juni + donderdag 14 juni 2018 - (volzet)

  • Zaterdag 22 september + zondag 23 september 2018 (volzet)

Er is plaats voor maximaal drie deelnemers en/of honden. Wanneer alle data volzet zijn, wordt op verzoek een extra weekend georganiseerd bij inschrijving van minimaal 2 personen + hond.

Stuur snel een mailtje naar blaf@dogdays.be of post een bericht op onze contactpagina.

Bij slecht weer wordt de workshop uitgesteld naar een latere datum, in samenspraak met de cursisten. Er wordt een datum gekozen die voor minimaal 3/4 van de deelnemers past.