Dogdays workshops honden

Workshops
 

Het Dogdays Training Center bevindt zich in de buurt van La Roche, aan de rand van een reusachtig bos.
Hier gaan onze zomerworkshops door, de allerleukste en leerrijkste hondenworkshops op één van de mooiste plekjes van België.
Het Dogdays Training Center heeft een eigen terrein met omheind bos van 2000 m² waar de honden tijdens de lessen naar hartelust kunnen rondrennen.  De workshops gaan door in kleine groepen van maximaal 4 honden + deelnemers, en worden volledig op maat gegeven.

Onderaan deze pagina vindt u alle tarieven. De data voor de workshops vind je op de respectievelijke pagina's van elke workshoppagina.


In het jaar van de hond hoort er ook een Zomer van de Hond! En wat dan beter dan een originele workshop volgen samen met je liefste viervoeter?       Er staan 4 splinternieuwe workshops op het programma die je nergens anders vindt en die je niet zal willen missen.

  • Onze eerste workshop die we graag willen voorstellen is Zen-Attitude , een combinatie van balansoefeningen en massage, alles gericht op de innerlijke en uiterlijke balans van de hond. Concentreren op het hier en nu en genieten van een relaxerende massage: welke hond zou dit niet willen meedoen?
  • Waar wijzelf heel hard naar uitkijken: de allereerste DOG SUP workshop van België! Hondensup is een superleuke watersport die je in dit workshopweekend op een veilige manier leert te delen met je hond. Als je van water houdt, kijk dan snel naar deze workshop, want voor je het weet zal hij volgeboekt zijn!!
  • Dé grote hit voor deze hondenzomer wordt ongetwijfeld de workshop Dog Parkour & Bosagility ! Speciaal voor deze workshop hebben wij ons hele trainingsbos omgebouwd tot een avontuurlijk hindernissenterrein met uitdagingen voor kleine én grote honden. Voor wie graag iets actiefs doet, waarbij de hond centraal staat!
  • Onze populaire Rally-Obedience workshop gaat dit jaar door als een introductiedag (voor wie de hondensport nog niet kent, of voor wie het graag nog eens opnieuw doet)   én een vervolgdag Rally-O voor wie al eerder de workshop volgde of wie graag de nieuwe opdrachten ontdekt!                 Op deze twee dagen leer je op een unieke manier SAMEN werken/communiceren met je hond. Geen saaie training, maar samen een uitdagend parcours tackelen. Een uniek weekend communicatietraining voor mens en hond waar beiden elkaar beter leren verstaan.

Klik op de vetgedrukte namen voor meer informatie over elke workshop.


Kostprijs
 

De dagcursussen kosten 95€ per combinatie (mens en hond), inclusief lunch en dranken gedurende de dag. Extra deelnemende gezinsleden (of vrienden) zonder hond betalen 55€. De weekend-workshop Hondensup kost 180€ voor beide dagen per deelnemer/hond.
De cursussen starten steeds om 10u en duren tot 16u00.

De dag kan, voor wie dat wenst afgesloten worden met een boswandeling of een zwempartij voor allen in de grote vijver of de rivier!
Wie meerdere dagen les volgt, kan overnachten in diverse hotels of gites vlakbij. Adressen vind je op de contactpagina.
 
Stuur een mailtje naar blaf@dogdays.be of post een bericht op onze contactpagina voor bijkomende informatie.

 

   Annulering door de deelnemer(s) is tot één maand voor de startdatum zonder kosten mogelijk. Reeds betaalde cursusbijdragen worden volledig gerestitueerd, tenzij de deelnemer voor een andere datum kiest.

   • Bij annulering door de deelnemer(s) tussen één maand en 2 weken vóór de startdatum van de workshop, bedragen de annuleringskosten 50% van het cursusgeld.

   • Bij annulering door de deelnemer(s) op minder dan 2 weken voorafgaand aan de workshop, of wanneer de deelnemer zonder afmelding niet verschijnt op workshop, is het volledige cursusgeld verschuldigd en wordt geen restitutie verleend.   • Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger, mits deze persoon bijtijds aangemeld is.

 •  Bij annulering van de workshop door Dogdays wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen, worden betalingen volledig teruggestort, tenzij de deelnemer verkiest aan een andere workshop deel te nemen.

workshops.png